StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 10. pro 2018 23:45:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 9:05:44 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
saltazar píše:
Tady všichni říkáte jak je to perfekt hra. Mě spíše přijde že více lidí nadává jak je to imba. :D


To nadavaji jenom ti, co hraji za nejslabsi rasu ve hre (coz pro ne zrovna zalezi na tom, za kterou rasu hrajou :D )

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 10:56:16 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
taky ze je IMBA ale to neznamana ze kdyz na ni nadavam tak ze me nebavi, mas me videt jak kleju ted u Skyrimu :twisted:

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:32:45 
Offline
 Profil

Registrován: pát 24. zář 2010 18:49:42
Příspěvky: 1020
Dlabej na skyrim a rozjeď znova Zaklínače. :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 12:53:09 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
zaklinac sux proti TES serii, v zaklinaci je parkticky nulova svoboda pohybu a zadny poradny vedlejsi questy, pr me neni nad to kdyz si muzu dealt co chyci klidne se pesky vydat pres celou mapu najit druhy mesto etc. + moznost namixovats si charkter presne jak chci craft naprosta svoboda toho co muzu delat v tomhle bethseda nema konkurenci, nemluve o desitkach druhu zbrani zbroji kouzel tohle me v zaklinaci fakt chybelo a taky to byl duvod proc sem nesel do dvojky, ale asi by stalo zridit pro tohle novej topic tady je to trochu OT :mrgreen:

btw hral sem vetsinu slysnych RPG, od BD, pres F1 a F2, Arcanum DaO I + II, D I a II, ale TES serie me fkt oslovila nejvic

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:13:59 
Offline
 Profil

Registrován: pát 24. zář 2010 18:49:42
Příspěvky: 1020
Swen píše:
zaklinac sux proti TES serii, v zaklinaci je parkticky nulova svoboda pohybu a zadny poradny vedlejsi questy, pr me neni nad to kdyz si muzu dealt co chyci klidne se pesky vydat pres celou mapu najit druhy mesto etc. + moznost namixovats si charkter presne jak chci craft naprosta svoboda toho co muzu delat v tomhle bethseda nema konkurenci, nemluve o desitkach druhu zbrani zbroji kouzel tohle me v zaklinaci fakt chybelo a taky to byl duvod proc sem nesel do dvojky, ale asi by stalo zridit pro tohle novej topic tady je to trochu OT :mrgreen:

btw hral sem vetsinu slysnych RPG, od BD, pres F1 a F2, Arcanum DaO I + II, D I a II, ale TES serie me fkt oslovila nejvic


Ano, svoboda pohybu, vede TES. Pořádný vedlejší questy? No to bych neřekl, již Zaklínač1 měl bezvadně vymyšlené úkoly které nebyly čisté aporty jako v TES a co se týče Z2, tam aporty neexistují, každý quest je naprosto originální a jak Bethseda tak Bioware nemohou konkurovat. Remix charakteru v podstatě v Zaklínači nejde, hra je dělána dle knižní předlohy úžasného sapkowského světa, pokud si nečetl knihy tak tohle asi nepochopíš, tak to nebudu rozepisovat. Ano, počet zbraní Z1 zaostává, Z2 nikoliv. Abych to zkrátil, Zaklínač je v něčem bohužel omezen svou knížní předlohou, někdo to bere ale jako plus, tzv ti co mají rádi sapkowského. V čem ale nikdo nemůže CD projectu konkurovat je kvalita zpracování. Ta detailnost a promakanost, to je něco co nikdo jiný ještě nedokázal. Plus to jak se starají o hráče. Koupíš hru za 999 a všechno dál je bezplatné a to se týká i DLC které jsou velké jako datadisky. Kdyby tohle vydala EA, tak hra stojí 1600 a za každou koninu do toho dáš dalších 500.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:19:55 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: pát 19. bře 2010 10:47:47
Příspěvky: 17
Nebuďte na chlapce tak přísní. Je sice pravda že všichni máme origo a zde se cracknuté verze neřeší... Ale pokud si chceš zahrát jen singl a po jendom projetí hry to odinstaluješ, chápu, origo by byla zbytečná koupě. Na tvůj dotaz určitě najdeš odpověď na warcenter.cz, stačí tam být přihlášený, dát hledat, a je to.

_________________
En taro Adun from Tomy77

Nevědět jsou největší muka na světě


Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 13:52:58 
Offline
 Profil

Registrován: pát 24. zář 2010 18:49:42
Příspěvky: 1020
Tomy77 píše:
Nebuďte na chlapce tak přísní. Je sice pravda že všichni máme origo a zde se cracknuté verze neřeší... Ale pokud si chceš zahrát jen singl a po jendom projetí hry to odinstaluješ, chápu, origo by byla zbytečná koupě. Na tvůj dotaz určitě najdeš odpověď na warcenter.cz, stačí tam být přihlášený, dát hledat, a je to.


Tím jako chceš říct, že schvaluješ každého piráta co to stáhne jen kvůli singlu? SC2 je primárně multak, ale singl to má jeden z nejlepších co jsem v rts viděl.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 14:34:07 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: pát 19. bře 2010 10:47:47
Příspěvky: 17
saltazar píše:
Tomy77 píše:
Nebuďte na chlapce tak přísní. Je sice pravda že všichni máme origo a zde se cracknuté verze neřeší... Ale pokud si chceš zahrát jen singl a po jendom projetí hry to odinstaluješ, chápu, origo by byla zbytečná koupě. Na tvůj dotaz určitě najdeš odpověď na warcenter.cz, stačí tam být přihlášený, dát hledat, a je to.


Tím jako chceš říct, že schvaluješ každého piráta co to stáhne jen kvůli singlu? SC2 je primárně multak, ale singl to má jeden z nejlepších co jsem v rts viděl.


Schvaluju vs chápu... Spíš bych řekl že se pouze lišíme definicí a porozumnění. Já napsal chápu, schvalování pirátství jsem nechtěl ani z okraje nakousnout. Opravdu chápu proč nechcou dát , nvm jestli je to stále kolem 1200,- , když to po deseti hodinách hraní hodí do šuplíku. Nebo hůř, koupí a nepojede jim to, akord když je hra primárně založená na multiplayeru. Já například měl doma net tak na pi.. že jsem multi nevyužil skoro rok, njn staré rozvody... Ale teďka co jsem v Brně tak mi to jede pěkně, zas ale už nemám tolik času. Jinak pravda, příběh je nej co jsme taky v rts viděl, ale než sc2 vyšel tak měl nej příběh armády exiga ;)

_________________
En taro Adun from Tomy77

Nevědět jsou největší muka na světě


Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 16:06:04 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 08. úno 2010 19:30:38
Příspěvky: 58
Swen píše:
zaklinac sux proti TES serii, v zaklinaci je parkticky nulova svoboda pohybu a zadny poradny vedlejsi questy, pr me neni nad to kdyz si muzu dealt co chyci klidne se pesky vydat pres celou mapu najit druhy mesto etc. + moznost namixovats si charkter presne jak chci craft naprosta svoboda toho co muzu delat v tomhle bethseda nema konkurenci, nemluve o desitkach druhu zbrani zbroji kouzel tohle me v zaklinaci fakt chybelo a taky to byl duvod proc sem nesel do dvojky, ale asi by stalo zridit pro tohle novej topic tady je to trochu OT :mrgreen:

btw hral sem vetsinu slysnych RPG, od BD, pres F1 a F2, Arcanum DaO I + II, D I a II, ale TES serie me fkt oslovila nejvic


Mel bys zkusit Gothic a Risen (Piranha Bytes) to jsou jedny z nejlepsich RPG, tu kravinu jmenem Arcania: Gothic IV rozhodne nebrat!!!

Jinak abych nebyl jen OT, tak ja teda taky piratstvi tak zasadne neodsuzuju jako vetsina lidi tady, sam jeste nejsem majitelem SCII, zatim jen furt starter edice a kdyz zrovna jede tak PTR :D , musim rict ze pokud by se cena her v soucasne dobe pohybovala kolem rekneme 700 Kč tak si budu vse kupovat, uz jenom kvuli podporeni vyvojaru aby delali dalsi dily, ale vyhodit 1300 za hru, ktera je sice jedna z nejlepsich her jakou jsem hral, ale single uz mam za sebou a specialne kvuli MP nevim nevim (bojim se ze budu celej zivot v bronzu a za par let me to prestane bavit :D ), to asi neni uplne nejlepsi vec jak ty penize investovat ( kez by se ta sleva na 600 na blizz storu, co byla ted o vikendu vztahovala i na EU verzi. Davno uz bych paril :D )

_________________
Obrázek
pnuda.885 Kdokoliv by chtěl zatrénovat(zlato-diamant), tak pište :D


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nejde mi cele menu
PříspěvekNapsal: pon 28. lis 2011 17:45:58 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
pecha nuda píše:
kez by se ta sleva na 600 na blizz storu, co byla ted o vikendu vztahovala i na EU verzi. Davno uz bych paril :D )


Vsak je fuk, jestli mas EU nebo NA verzi, hrat muzes klidne i s korejcema, jen treba budes mit o neco malinko vyssi latency, ale v dnesni dobe uz to neni tak hrozny a v SC2 to maji dobre vyreseny, ze ji skoro nepoznas :)

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz