tak beru zpet. vcera se problem vratil v plne sile (a to je system v puvodnim stavu, nic jsem neinstaloval, nic neodinstalovaval, zadny aplikace na pozadi, zadny objektivni duvod), vcera mi snad spadly 4 hry ze 6. nechapu to. nekdy hraju celej vecer a nic a jindy se to s odpustenim takle se*e. Hraju hraju, pak cuk, pad do woken a hlasku Access violation error, application couldnt reach memory at xxxyyyyxxxx nebo tak neco a jestli to chci odeslat. Ovladace posledni a aktualni, grafika GF GTS 450, 4 GB RAM, nejakej dvoujadrovej atlon, jako PC papirove v cajku, zmena rozliseni nema vliv, vali mi to plynule aj na pomerne vysoky detaily a nejvyssi rozlyseni, ale kdyz ma SC zrovna padaci naladu, crashne to klidne i v tom nejhorsim rozliseni. vcera jsem ze zouflastvi i preinstalil hru, absolvoval martyrium instalaci vsech patchu a stejne kulovy.

uz jsem si tady na to stezoval, MaHI tenkrat radil testnout ramku. ma nekdo nejakej tip na nejaky soft, kterej ty pameti dokaze proverit?
btw v grafice to neni, neb puvodni mi o vikendu chcipla. bude to vypadat jako blbej for, ale pri hrani SC2 - hraju si hraju, pak jak kdyz mi nekdo nasype krupici na monitor, seklo se to, tak jsem si rikal zase nejakej crash, hard reset a ono to bylo rozjebany i pri bootovani, takze druhej den do alfacompu a nova grafarna, 2 litry v (_._)