StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 10. pro 2018 22:58:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: pát 26. srp 2011 17:26:33 
Offline
 Profil

Registrován: sob 20. srp 2011 0:58:41
Příspěvky: 39
Ahojte


Asi tak tyzden mam problem s textuarmi mapy , jednotky su uplne normalne ale textuara mapy je cela divna pokesekana ciernymi mnohoulnikmy velkymi ako cela plosina . Robi to aj prie Radeone aj ked necham hru bezat na onboard intel grafike . Nerobi to len ked mam detaily vsetko low . Akonahle dam len medium je to tam zas .


pozna niekto riesenie ? moznu pricinu alebo nieco co pomoze ?


Vdaka uz aj za snahu =)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: pát 26. srp 2011 19:48:40 
Offline
 Profil

Registrován: pát 08. říj 2010 15:42:44
Příspěvky: 97
Repair si zkoušel?

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: pát 26. srp 2011 20:55:50 
Offline
 Profil

Registrován: stř 06. črc 2011 11:58:56
Příspěvky: 20
Ja to mam presne rovnako, neprisiel som na nic ine nez sa uskromnit s low detailami :P
aky mas stroj? moja masinka je lenovo E420, radeon 6630 + intel HD

_________________
forever bronze


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 12:32:21 
Offline
 Profil

Registrován: pát 26. lis 2010 16:27:11
Příspěvky: 96
Mám stejný problém.Pokud ty to najednou blikne uprostřed hry mě pomáhá změnit rozlišení hry a pak na z5 a je to normální.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 6:22:40 
Offline
 Profil

Registrován: sob 20. srp 2011 0:58:41
Příspěvky: 39
Quimby : neskusal ako sa to robi ? ,skusal som reinstal a nepomohlo .


Eladen : To iste mam :D

Gerret : mne to robi stale nech robim co xem , rovno musim mat low detaili , tak si na tom lepsie :D


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 10:39:42 
Offline
 Profil

Registrován: pát 08. říj 2010 15:42:44
Příspěvky: 97
Hm no když jsi zkoušel reinstall tak to nejspíš nepomůže jinak ve složce SC/support je repair.exe, to kdyztak pust ale kdyz si daval reinstall tak to nejspis nepomuze no.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: stř 31. srp 2011 7:12:54 
Offline
 Profil

Registrován: stř 31. srp 2011 7:09:38
Příspěvky: 1
Cau ja mam podobny problem akorat opacne :D kdyz mam nastaveni grafiky na extreme tak vsechno jede uplne bez problemu ale jakmile snizim detaily tak me zacnou na nekterych mapach problikavat cerny mnohouhleniky...zatim sem reseni nenasel skusim repair a uvidim


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: stř 31. srp 2011 9:19:31 
Offline
 Profil

Registrován: sob 20. srp 2011 0:58:41
Příspěvky: 39
Mne repair nepomohlo.


Akurat jednu hru to slo a dalsiu uz zas dojebaneee .wrr


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: stř 21. zář 2011 23:25:46 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 24. pro 2010 21:09:28
Příspěvky: 200
Po stahnuti noveho paitche 1.4 me blbnou textury ve hre viz obrazky (prilohy). Do vcerejska vsechno OK, po patchi toto. Ani repair SC 2 ani uninstal a naledny instal nepomohl...

uvodni nacitaci obrazovka SC 2
http://www.ulozto.cz/10345478/sc-1-jpg
pri logu duelu
http://www.ulozto.cz/10345479/sc-2-jpg
pri hre
http://www.ulozto.cz/10345480/sc-3-jpg
achievmenty
http://www.ulozto.cz/10345481/sc-4-jpg

hra na low detaili byla v pohode.
Pls poradte

_________________
Obrázek
Drakan #783


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problem s textuarmi mapy
PříspěvekNapsal: čtv 22. zář 2011 9:03:21 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
hmm nemuze bejt problem v ovladacich grafiky ?

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz