1) Nádherný zážitek, nedá se to popsat, já osobně sem tedy nějakých moc velkých úspěchů nedosáhl, jen v takových okrajových hrách, ale je to prostě super pocit, turnaje, vyhrávat, dokonce i prohrávat, prostě jedinečný zážitek, zvláště Live eventy nebo 2v2 což je možná ještě lepší

2) Samozřejmě dobrá podpora, pravidelné patche, -> Balanced.
3) Nevím co bych chtěl vidět ve S2 k zlepšení požitku z Esports, ale podlemě to nezáleží ani tak úplně na hře jako na lidech. Je pravda že dobrá hra je základ, ale podle mě je hodně důležitá dobrá komunita, dobré vztahy i se zahraničními hráči. Asi to zní divně ale hodně záleží na lidech s kterými hrajete. So make a squad and let's pwn it. Go EAGLE go
4) Podle mě je S2 především o Progamingu, je zde samozřejmě hodně lidí kteří se těší na pokračování příběhu a pak sou tady ti, kteří se prostě těší na turnaje, 2v2 bitky a tak dále
+ tato stránka je podle mě vůbec nejlepší Fanstránka o S2 v čechách tak doufám že se po vydání hry stane domovem pro většinu S2 playerů. Neni dobrý samozřejmě když 1/3 píše na tohle forum, další na další forum a bejt takhle rozkouskovaný. So good luck do budoucnosti
................Thats all