OMG..nechápu jak vůbec můžete uvažovat o tom, že by ten creep zrychlil rychlosti útoku.
Nevim teda jak hrajete, ale mít hodně 3/3 upgradlejch zerglingů tak tim přejedeš skoro všechno, stačí k tomu 10 ulter a fakt že přejedeš naprostou většinu jednotek. A to má zergling cooldown útoku s upgradem 6 a ultra 15. Teď si představte, že by ten creep zrychloval útok o třeba 30% takže zergling by útočil tak 3*-4* za vteřinu a ultra by útočila o třetinu rychleji než v BW.
Polovina lidí tady nadává na to že zerg je nejsilnější ale sami by ho chtěli ještě posílit.
Proto můj názor je, že to zrychlení pohybu je ok. Nemá to na hru zas takovej efekt protože těžko budeš creepovat celou mapu. Myslim že využití bude záležet na tom, jak rychle se bude rozlejzat ten creep co bleje overlord.
Myslim že dost lidí srovnává sc2 se sc:bw ale to prostě nejde. Bude to úplně nová hra, budou nový strategie, nový jednotky.
4návštěvník:
1) Proč by se měli pohybovat rychlejc než toss nebo terr?
A proč ryba ve vodě plave rychleji než ty?
2) Neporazitelnej zerg? Plnej B-net zergů?
A co teď? 75% mej her na bnetu je proti protosovi.
3) Ostatní rasy nemaj nic?
A co teda je:
Stalker? Colossus? Podle mě dost použitený jednotky..
Banshee? jejich brutální splash na zem ti během několika sekund zničí všechny scvčka
Viking?
Reaper ?
4) Klidně si sc2 nekupuj, mě to vadit nebude

4Whiskey: Myslim že toss může teleportovat jednotky k pylonu přímo z gatewaye, to ti nestačí?